چرا کبد "چرب" می
شود؟+چند توصیه
آفتاب نیوز : دکتر سید
موید علویان، فوق تخصص بیماری های گوارش و
کبد در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه کبد
نقش مهمی در ذخیره سازی و سوخت وساز چربی بر
عهده دارد، گفت: کبد چرب طبیعی حاوی کمتر از
حدود پنج گرم چربی در 100 گرم وزن خود بوده که
از این میزان 14 درصد تری گلیسرید، 64 درصد
فسفولیپید ...
پس به همين دليل ازتون ممنون ميشيم که سوالات غيرمرتبط با اين مطلب را در انجمن هاي سايت مطرح کنيد . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .